• Okategoriserade
 • 4

Hyllplan – Wohoo!

Nu finns det äntligen hyllplan till min skivhylla på Ikea! Inom kort ska jag bege mig dit igen och köpa sisådär 16 stycken. Jag hoppas att det ska räcka. Jag har ju redan åtta hyllplan i en av hyllorna. Sen är alla de stora grejerna klara. Men jag kanske borde byta ut hatthyllan. Och jag behöver nånstans att hänga mina nycklar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Åsa skriver:

  Jag kan rekommera Åhléns där jag igår köpte ett mycket snyggt nyckelskåp, rostfritt.

 2. Mattis skriver:

  Jag köpte ett nyckelskåp, men ångrade mig. Nu är jag på jakt efter krokar. Tror jag.

 3. Kamilla skriver:

  Bra tänkt, krokar är bättre än nyckelskåp. Nyckelskåp är bara jobbiga.

 4. Mattis skriver:

  Och krokar är snyggare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.