• Okategoriserade
  • 2

Det går bra nu

I dag fick jag svar från Internationella torget. Projektledaren ringde mig och bad om ursäkt för att att det hade blivit så här, och menade att det var en kommunikationsmiss. De hade bytt företag eftersom hon själv är stationerad på Gotland (ansvaret för torget roterar mellan olika organisationer) och ville ha ett företag i närheten. Så hon erbjöd mig ekonomisk kompensation för fadäsen, vilket jag accepterade med ett leende. Så enkelt var det. Jag trodde att de inte skulle förstå problematiken, men det blev inte ens nån diskussion. Jag tänkte hur som helst besöka bokmässan när den hålls i slutet av september. Jag brukade vara där och jobba med UNF, men nu ska jag gå dit och bara glida omkring tänkte jag. Och hälsa på projektledaren för torget. Nån som vill hänga på? I dag har jag dessutom presenterat mitt förslag till ny form på tidningen Anhörig för chefen. Han var mycket nöjd, och det är bara några små detaljer som jag ska slipa på. Sen är det bara att hoppas på att tidningens redaktör också gillar det.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Helene skriver:

    Jag är där, vi har en egen monter. Vi ses!

  2. Mattis skriver:

    Då ses vi där!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.