• Okategoriserade
  • 0

Det finns skog!

I dag tog jag mig en runda i området. Det är ganska dåligt att jag inte har gjort det tidigare, men nu blev det i alla fall av. Till min glädje upptäckte jag att det finns en stor skog bakom mitt hus. Ett naturreservat till och med. Man kan följa stigen längs vattnet och det är verkligen vackert. Jag hade tänkt att det skulle bli en bra löprunda, men det var riktigt lerigt på sina håll. Jag ska testa en vända åt andra hållet i stället så får vi se hur det ser ut där. Jag passerade i alla fall ett sjukt snyggt hus av korrugerad plåt. Och så fick jag se en solnedgång över vattnet. Nästa gång tar jag med mig kameran. I går var jag till Ikea och köpte skoställ till hallen och nya högtalarstativ. Jag köpte såna när jag flyttade, men de passade inte riktigt in. Nu har jag bytt ut dem och det blev riktigt bra. Jag skruvade upp skoställen i hallen och det verkar som att alla väggar här är riktigt mjuka. Det är av betong eller nåt liknande, men väldigt lätta att borra i. Ändå lyckades jag med konststycket att böja en av borrarna. Men det beror nog mer på billiga borrar än på nåt annat.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.