• Okategoriserade
 • 4

Märks med märke

På lunchen häromdagen pratade vi om vilka butiker som är okej och inte okej att handla i. Vilka märken man tycker är okej och vilka man aldrig skulle bära. Jag lovade att skriva ett inlägg om det och berätta vilka märken jag gillar och inte. Till att börja med kan jag säga att jag gillar H&M. De har kul kläder och det är billigt också. Jag köper hellre fler billiga plagg än få dyra. Då kan man byta oftare. Märken som jag gillar är Adidas, Puma, Elvine och Diesel. Nu när jag tänker efter har jag faktiskt inte så mer mycket märkeskläder. Det mesta kommer från H&M, Topman och Jack&Jones. Och om det är nåt märke så har jag säkert köpt det på rea. Jag undviker märken som Peak Performance, J Lindeberg, Lacoste och Boomerang. Jag har inget emot folk som bär dem, men för mig blir det för snobbigt. Jag skulle heller aldrig ha på mig ett par vanliga Levis-jeans. Men deras Engineered-serie gillar jag skarpt. Ett annat märke som jag inte vill ha är Nike. Jag vet inte riktigt varför, men de känns mer som ett otrevligt företag. Butiker som jag aldrig skulle handla på är Dressman och Kappahl. Även Carlings bär det mig emot att handla på. De har riktigt snygga kläder, men personalen har ofta attityden att de är så coola och att kunderna inte är tillräckligt coola för att få handla hos dem. Men jag tror att det håller på att förändras. Till sis: jag skulle aldrig handla kläder på Ica eller Coop.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Anders skriver:

  What?? Inte Peak??? Men det som är världens bästa klädmärke.

  Tur att du skrev att du inte har något emot folk som bär dem…

 2. Mattis skriver:

  Och du är ju inte det minsta snobbig heller. Lät det där ironiskt nu? Bäst att förtydliga att jag inte menar att vara ironisk här.

 3. Kamilla skriver:

  Känns jag snobbig?

 4. Mattis skriver:

  Du är ju norrlänning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.