Örnkoll på löpningen

garminforerunner405

Som en julklapp till mig själv har jag köpt en löparklocka med gps, nämligen en Garmin Forerunner 405.

Det som faktiskt är svårast med löpningen är att veta hur långt man har sprungit, dels för att de preparerade slingorna som finns ofta är så dåligt märkta, och dels för att jag sällan springer en sån från start till slut utan hemifrån och tillbaka. Enklaste sättet att hålla reda på sträckan har hittills varit att utifrån tempot jag springer i uppskatta hur långt jag har sprungit.

Men nu är det alltså slut på det. Med gps-klockan får man sin exakta rutt uppritad på en karta och kan se hur långt det var.

Jag hade tänkt ge mig ut på en provtur nu, men väntar nog tills det har slutat snöa. Jag tar och diskar i stället.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.