Tävlingskalender 2012

adidas_adios_infrared

Några lopp ska det väl bli i år också. Sju stycken som jag kommer på så här långt i alla fall. Göteborgsvarvet är det längsta av dem och jag har sagt att jag ska klara det på under 1.30. Ja, så nu får jag väl se till att hålla det. Tyvärr ska mina träningskompisar Andreas och Qarin vara bortresta ett halvår, men de är tillbaka till den tredje tävlingen i alla fall.

Så här ser planen ut just nu: •

21/4 Kungsbackaloppet, stadslopp, 6 km •
12/5 Göteborgsvarvet, halvmaraton, 21 km •
18/8 Vasastafetten, terräng, 10 delsträckor, totalt 90 km •
25/8 Midnattsloppet, stadslopp, 10 km •
13/9 Lindholmenstafetten, stadslopp, 4 delsträckor à 2,5 km •
29/9 Lidingöloppet, terränglopp, 15 km •
3/11 Finalloppet, terränglopp, 10 km

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.