Mer musik!

Foto: Tom Øverlie, P3.no

Foto: Tom Øverlie, P3.no

 

Årets första musikfynd är brittiske Ed Sheeran. Han släppte albumet ”+” i höstas, men det går tyvärr inte att få tag på i Sverige. Jag har kollat iTunes Store, Spotify och diverse nätbutiker. På cdon.com står den bara som ”kommande”. Men jag beställde från CD-WOW.com, där den kostar 109 kronor fraktfritt.

Lägger upp ett par videor här. Den här ovanför är den fantastiska låten ”Little Bird”, som egentligen inte har någon video alls. Men man kan höra låten i alla fall. Här till höger är det låten ”The A Team”. När jag först såg Ed Sheeran tyckte jag att han var så himla lik Rupert Grint, som spelar Ron i Harry Potter-filmerna. Och det var det visst nån mer som tyckte. Kolla in videon här under.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.