Jag rear ut!

Sitter ni ner? Jag tror att det här kan komma som en chock. Kanske för er, men mest för mig själv. Jag tänker nämligen rensa ur min skivsamling. Jag tänker ta bort de där skivorna som jag inte gillar och ändå aldrig lyssnar på. Säkert är det ingen annan som vill ha dem heller men Myrorna kan ju få göra ett försök. Och när jag ändå håller på är det lika bra att gallra bland skorna också. Visst, jag kan gå igenom bokhyllan också men jag tror att jag behåller allt som står där. Nån måtta får det ju ändå vara.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Du tror inte storebror vill ha nån skiva?

 2. Mattis skriver:

  Du kan få allihop som jag sorterat ut! Jag ska bara göra det först.

 3. Kamilla skriver:

  Med ålder kommer mognad, och med mognad kommer insikt (om att det är jobbigt att släpa med sig onödiga prylar när man ska flytta…?). Eller? 😉

  PS. Böcker är tyngre än skivor.

 4. Mattis skriver:

  Det är inte främst för framtida flyttar som jag rensar ut, det är mer för att jag insett att det är onödigt med grejer som jag ändå inte vill ha.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.