Sålt min gamla telefon

För ett tag sen köpte jag mig en ny iPhone 4. Min gamla iPhone 3G var inte längre mycket att hänga i julgranen, den var långsam och hade en dålig kamera. Jag hade nog inte fått mycket för den om jag sålt den på Blocket, så jag testade Envirofone i stället. De ville betala mig 1.961 kronor för den, och det verkade riktigt bra tyckte jag. På deras sajt anmäler man att man vill sälja en telefon, och då skickar de ett kuvert till en så att man kan skicka in telefonen till dem. Mycket smidigt. Sen drog de av ett par hundra för att baksidan var lite skadad, men jag var ändå nöjd med att ha fått 1.765 kronor för min gamla telefon.

Samsung D500, lanserad 2005.

Sen kom jag på att jag har min gamla Samsung D500 i en låda. Den skulle jag kunna skicka in också, tänkte jag. Men den får man nu bara 24 kronor för. Så den får ligga kvar. Jag vet inte riktigt varför jag har sparat den, för den funkar ändå inte. Det var ju därför jag köpte min första iPhone.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.