Tre veckor till Varvet

Jag sa förut att jag siktade på att springa Varvet under 1.30. Sen fick jag min startplats – i startgrupp 17. Så nu tror jag tyvärr inte att jag kommer att klara det. Kanske 1.40 är mer rimligt.

Träningen har annars gått ganska bra, förutom de senaste två veckorna. Det har varit lite tungt, men så lossnade det igen i helgen. Jag sprang lördag och söndag eftermiddag i regnet. I söndags vräkte det verkligen ner. Men löpningen gick ganska bra ändå.

Något som det inte gick så bra med var mina skor. Mina fina lättviktsskor hade inte torkat till kvällens löppass, så jag fick ta mina gamla i stället. Det är ett par heldämpade Saucony. Förut gillade jag dem, men nu kändes det som att springa med lera under fötterna. Trots dämpningen kändes de också helt stumma. Så jag kämpade mig igenom en väldigt kort runda, och sen gav jag upp.

Så nu hoppas jag att de hinner torka till morgondagens runda. Det är ju bara tre veckor kvar till den stora tävlingen.

adidas_adios

Mina tunna Adidas.

triumph-61

Mina tunga Saucony.

In other news så fyndade jag några par byxor och en tröja på utförsäljningen av Diesels provkollektion i helgen. Det är butiken kastellgatan.com som har utförsäljningar av olika märken varje vecka. Butiken ligger förvillande nog på Plantagegatan här i Göteborg.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.