A Bit of Fry & Laurie

e300e206d36b3a018eb090a0fd5433e1d9afaba4

För ett tag sen fick jag tag i en serie som heter ”A Bit of Fry and Laurie”. Det är ett sketchprogram som Stephen Fry och Hugh Laurie (numera känd som Dr House) gjorde på 1980- och 1990-talet. Totalt blev det fyra säsonger, och jag har nu hunnit kolla på den första.

Jag kan verkligen rekommendera den här serien, som ni kan hitta i cyberspace.

För alla som gillade senaste avsnittet av svenska humorserien Grotesco så hittar ni massor av metahumor här. Fry och Laurie har nämligen för vana att analysera sina egna sketcher. Producenter och regissörer är samma gäng som även har arbetat med Dawn French och Jennifer Saunders i bland annat ”French and Saunders” och ”Helt Hysteriskt”.

Här är tre exempelklipp från serien.

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.