Löksökare

Under senaste besöket i Göteborg hittade vi den här roliga Volvon. På sidan står det Leekseek. Fast det handlar ju om läckor (leaks) och inte purjolök (leeks). Först undrar man om de ens känner till vad det betyder, men det visar sig att företaget har sitt säte i Oxford. Så varför väljer de ett sånt namn? Det kanske startades i ett annat land.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hull skriver:

    Brittisk humor?

  2. Macke K skriver:

    Dom kanske började med att leta just purjo, men insåg snabbt att marknaden inte var överdrivet stor och gick då över till läckor. Det är inte helt ovanligt att företag byter inriktning varefter tekniken och marknaden förändras.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.