Dagens post

I dag när jag kom hem möttes jag av två roliga saker. Roliga på helt olika sätt. Först såg jag det här brevet från ett Jehovas vittne. Tänk att skriva en massa såna där meddelanden för hand. Och jag har ju faktiskt varit ledig i tre månader nu, och inte märkt av nått försök till besök. Visst, jag har ju inte bara suttit hemma, men jag har ändå varit hemma mer än vanligt. Nåt besök i Rikets Sal tror jag ändå inte att det blir. Bland reklamen hittade jag också ett paket från Threadless med min nya t-shirt. Så här ser den ut. Lila och musik – kan det bli bättre?

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kamilla skriver:

  Jag tycker du ska besöka dem. Är det inte oartigt att låta bli, när du fått handskriven inbjudan och allt?

 2. Mattis skriver:

  Jag borde svara med samma mynt, men hon skrev inte med sina kontaktuppgifter.

 3. Emil skriver:

  Att läsa i bibeln efter svaret på teologiska frågor känns lite som att gå till Spendrups om man har alkoholproblem. Svaren känns smått partiska.

 4. Mattis skriver:

  Sannerligen. Men var ska man söka då?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.