Kongressbilagan #- så blev den

Nu är kongressbilagan klar och på tryckeriet. Därför tänkte jag presentera resultatet. Så här såg den första varianten ut: Eftersom den inte blev så kul så modifierade jag byggnaderna lite och gjorde om det hela. Så här såg det ut när jag byggde upp modellen igen. Så här blev den bilden direkt ur kameran: Efter ganska lite justeringar, jag har mest ljusat upp bilden och tagit bort pappersskarvar, så blev omslaget så här: Ganska mycket bättre tycker jag själv.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Hull skriver:

    Mycket bättre! Vinjetteringen av bilden gjorde mycket också! Det enda jag har lite problem med är hierarkin mellan kongressloggan till vänster och pyssla-texten till höger. Känns ungefär som samma nivå och blir lite jämntjockt. Men det funkar och pappersfigurerna blev ju fina. Särskilt gillar jag träden/granarna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.