Elvis mot droger

I sommar ska UNF ut på festivalturné, då vi bland annat besöker Hultsfred. Konceptet är ”Festa nykter”, och jag har jobbat på affischer med en Elvis-kopia. Jag tycker att det är kul, med glimten i ögat och den välbehövliga humor som UNF saknar. Invändningen är att Elvis dog till följd av sitt missbruk. Men då kan han ju vara ett varnande exempel. Han passar perfekt in i sjuttiotalstemat, och det finns få personer som blivit såna ikoner med en omisskännlig stil. Som vanligt gjorde jag misstaget att skicka med nåt som jag inte var helt nöjd med, nämligen affischen med discobollen. Och såklart gillade de den. Skisser på affischer för UNF:s festivalturné.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.