• Okategoriserade
  • 0

Snabb kamera och solsken

I helgen var jag i Göteborg för att förberedde inför en fotografering med ett gäng UNF:are. Det var svårare än jag trodde att hitta bra ställen att vara på. Men vi tog oss i alla fall runt till fots, med båt och med bil. Och en del letande återstår. Bland annat hittade vi en gammal verkstadsindustrilokal, där det mitt byggnaden bodde några. Konstigt var det, men det skulle passa perfekt för en fotografering. Det som behövs mest är slitna industrilokaler och en badstrand där man kan köra ner en bli. Eller vilken mysig badstrand som helst. Om du har några tips i Göteborgsområdet så hör gärna av dig. På lördagskvällen hade Andreas och Hanna inflyttningsfest, och mitt i alltihop drog Andreas iväg på fotbollsmatch. Men vi hade trevligt ändå, med grillning och sent snack. Våren kom och visade sig från sin allra bästa sida. Jag fotade en del och fick reda på varför min kamera är så seg. Jag köpte ju ett nytt minneskort som skulle vara snabbare, men det hjälpte inte. Jag trodde att det var fel på kameran, men som tur var fattade Anders misstankar och kom på att råformatsfilerna komprimerades och att det var det som tog sån tid. Jag ändrade en inställning och vips gick det snabbt att spara ner bilderna, även om de blir 10 MB mot tidigare 4 MB styck. Jag tror minsann att jag blev lite solbränd också.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.