Äntligen advent!

I går hade jag bjudit in ett helt gäng kompisar till adventsfika. Jag hade kokat knäck och chokladkola och bakat klenäter. Ganska nöjd är jag med den egna produktionen, trots att knäcken blev alldeles för mjuk. Desutom var det såklart lussekatter och pepparkakor och julmust. Och presenter. En hel kasse full faktiskt. När gästerna gått hem fanns det julpynt kvar överallt. Jag trodde att jag hittade det sista i frysen när jag skulle laga mat i kväll, men sen hittade jag lite till i en kökslåda också. I går kväll hittade jag lite i sängen, i badrumsskåpet och i kylen. Men inget i mikron! En mycket lyckad första advent, om jag får säga det själv. Om ni förresten är ute efter snygga julklappar ska ni besöka nyöppnade Tusen nålar på Burgårdsgatan 18 (nära Korsvägen). Där har Anna-Karin öppnat kombinerad tapetserarverkstad och butik. Snygga grejor finns det att handla måndag–tisdag 10–17, torsdag 10–18 och fredag 10–15.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen & Ove skriver:

    Klenäter känns så…så…1942.

  2. Mattis skriver:

    Haha! Du är ju den meste traditionalist jag känner.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.