Kamera med s

I torsdags fick jag brev från försäkringsbolaget om hur mycket ersättning jag får för min stulna kamerautrustning. Samma dag landade pengarna på mitt konto, så i fredags inhandlade jag nya grejer. Jag fick till Expert Götaplatsen, som är en renodlad fotobutik. Där köpte jag min förra kamera, en Nikon D300, och nu var det alltså dags för en ny. Det blev en D300s, en vidareutveckling där största nyheten är att man nu även kan filma i HD. Jag köpte dessutom ett Tamron-objektiv, även det en vidareutveckling av samma objektiv som jag haft tidigare. Och så en blixt, SB-900, för att ersätta min tidigare SB-800. Totalt gick kalaset på lika mycket som jag fick från försäkringsbolaget. Med en bra rabatt, förstås. Den där Expert-butiken är fantastisk. Från jobbet får jag däremot inte ett öre.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Åsa skriver:

    Bra att du byter jobb när dom är så snåla!

  2. Mattis skriver:

    Mmm. De var inte alls intresserade av nån ersättning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.