• Okategoriserade
  • 0

Bara en dag kvar

Jag har inte varit så länge på Folkuniversitetet, bara fyra månader, men nu är det dags att byta jobb igen. Efter nyår blir jag art director på tidningen Accent. Det ska bli spännande och roligt. Jag tror att den nya redaktionen blir riktigt bra och att vi vill samma sak med tidningen. En hel del förändringar kommer det att bli, men vi tar ett steg i taget. Tiden på Folkuniversitetet blev som sagt kort, men den har varit bra. En sak som däremot inte har varit bra är att jag inte suttit tillsammans med resten av marknadsenheten på plan 7. Men inget ont som inte har något gott med sig. Jag har i stället suttit på plan 5 där alla kursadministratörer sitter, och jag har aldrig varit med om en mer mångkulturell arbetsplats. Överallt pratas det spanska, tyska, engelska och andra språk som jag inte kan. Och bra kollegor har jag haft – på båda våningarna. Jag har fått nya utmaningar, fått jobba med en komplex organisation (faktiskt spretigare än IOGT-NTO-rörelsen) och lärt mig en del nytt. Nu återstår att se hur det blir att pendla och jobba i Stockholm tre dagar i veckan. Jag hoppas att jag inte bara kommer att längta tillbaka till Göteborg, men jag tror att det kommer att gå bra. Jag kommer att bo hemma hos Erik och det är skönt att det löst sig så bra med boendet. Dessutom har jag ju en del andra bra vänner i Stockholm som jag kan umgås med när jag är där. Jag hoppas att det blir det bästa från två världar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.