Coop lockar med egen design

Coop Medmera gör det nu möjligt att formge sitt eget kort, och lanserar det med en stor kampanj. Dagspressannonserna är det bästa jag sett på mycket länge. Det är nästan så att jag kan tänka mig att skaffa ett kort, fastän jag inte har ett endaste bonuskort och inte ens vet var min närmsta Coop-butik ligger. Här är tre exempel. Kotten är min favorit.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Hull skriver:

  Japp. Tänk om Coop alltid gjorde så bra reklam…

 2. Mattis skriver:

  Ja, de brukar tyvärr inte träffa rätt så ofta.

 3. Jörgen skriver:

  Vad är det – egentligen – med Coop? Varför lyckas de liksom aldrig med nåt? (fast de här annonserna var i och för sig bra)

 4. Mattis skriver:

  De hade en grymt snygg kampanj när de hade rea på grönsaker. Men det var just det, det var helt fel stilnivå för rea.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.