Grillpremiär!

I dag var det dags för grillpremiär. Aningen kyligt var det, men trevligt såklart. När det blev lite för kallt för att sitta still invigde vi Olas nyinköpta kubbspel. Två matcher blev det – mitt lag förlorade båda. Men jag deppar inte för det. Det blir säkert många kubbnederlag innan sommaren är slut.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Hull skriver:

  Är trösten att du kommer förlora fler gånger? 🙂

 2. Mattis skriver:

  Jag menar att jag kan ju inte deppa ihop redan nu. Hur ska jag då klara hela kubbsäsongen?

 3. anna karin skriver:

  det gäller att ha rätt strategi zigzagzug . annars hamnar man som förlorare…

 4. Mattis skriver:

  Men jag och P var ju först in i första laget! Det brukar vara de bästa som blir valda först.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.