Jag bygger om!

I dag var jag och Marcus på Ikea, så att jag kunde handla på mig grejer för att göra om hallen. Det var dags att slänga ut den fula hatthyllan som satt i lägenheten när jag flyttade in. I stället blev det skor, skor och åter skor. Kläderna får hänga i garderoben eller på de krokar som jag kommer att sätta upp på den vägg som fortfarande är tom. Jag är verkligen nöjd, för det känns rymligare och ljusare i hallen.
Vy från ytterdörren. På den lilla väggen rakt fram blir det krokar.
En jättestor spegel sitter just innanför dörren.
Vy från vardagsrummet.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Robert skriver:

  Snyggt, men groteskt mycket skor.. 🙂

 2. Mattis skriver:

  Jag håller med. Det blir nästan pinsamt många.

 3. Helene skriver:

  Haha groteskt mycket skor säger Robert. Välkommen hem till mig…

 4. Mattis skriver:

  Det känns skönt att jag inte är ensam.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.