Ont om plats på bio

I lördags var jag och Anders och såg filmen Yes Man med Jim Carrey i huvudrollen. Det var en hyfsat kul film, men inte mer än en trea. Funkar säkert lika bra på tv. Dessutom höll själva filmen inte samma grafiska profil som marknadsföringsmaterial och affischer. Sånt är konstigt. Vi käkade innan och bestämde oss rätt sent för att se filmen, så vi stod i en oerhört långsam kö och skulle köpa biljetter. En minut innan filmen skulle börja så fick vi våra biljetter, i mitten på rad två. Och det var otroligt trångt. Det var precis så att man fick plats med benen, men att sjunka ner i stolen var det inte tal om. Inte så bra möblerat för att vara så långt fram, med andra ord.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.