Skavlan

I fredags var det premiär för nya pratshowen Skavlan på SVT. Fredrik Skavlan har tidigare haft ett mycket populärt program i norsk tv, som också sänts i Sverige. I första programmet var bland andra Göran Persson och Anitra Steen gäster. Det var intressant att se hur Skavlan lyckades bryta igenom deras (främst Görans) professionella fasad och hur de blev lite mer privata och äkta. En av de roligaste intervjuer jag sett på länge, faktiskt. » Skavlan, SVT1, fredagar kl 21.00

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Såg intervjun på din rekommendation. Mycket underhållande och bra. Han är kvick Skavlan.

    /Sundberg

  2. Mattis skriver:

    Det är han. Och han får folk att öppna sig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.