• Okategoriserade
  • 0

Fest på Admire

I går kväll var det fest på reklambyrån Admire där Kattis jobbar. Jag, Totte och Johanna och 270 andra var bjudna till vårfest. Hela det gigantiska kontoret var vårpyntat och fyllt med folk och det bjöds på plockmat och musik. En riktigt trevlig tillställning, även om jag inte kände igen så många av de andra gästerna, förutom de Kattis bjudit. Efter att vi hängt ett tag på festen gick jag och Totte och Jojjo till det klassiska pastastället på Kungsgatan, som nu har öppnat igen i ny regi. Tyvärr var det inte lika mysigt som förut, och servicen var inte på topp. Vid ett tillfälle tappade servitrisen bestick på golvet, men hon tog bara upp dem igen och lade ut dem på bordet. Nån dricks blev det inte.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.