• Okategoriserade
  • 2

Ett nytt år

Efter påtryckningar från olika håll kommer här årets första inlägg. Jag lovar att bättra mig, och redan nästa vecka blir det massor av musiktips. Men först är det dags att avsluta 2009 och inleda 2010. Även om det hände mycket 2009 så kan jag nog inte kalla det för ett turbulent år. Visst, jag förlorade jobbet i Borås, men sen fick jag ett nytt och sen ett till. Och jobbet i Borås hade jag ändå tänkt lämna. Under hösten började jag i stället på Folkuniversitetet och det var skönt att slippa pendla till Borås. Hösten var också ett uppsving socialt sett. Det hände mycket på fritiden och jag har aldrig trivts så bra i Göteborg som den senaste tiden. Och det vill inte säga lite eftersom jag alltid har trivts bra här. Sen fick jag jobbet som art director på Accent, ett riktigt drömjobb. Och då får det vara värt det att åka till Stockholm några dagar i veckan. Det blir det bästa av två världar att få vara mesta tiden här i Göteborg och sen vara i Stockholm några dagar i veckan. Den här veckan är den första som jag har jobbat i Stockholm, och det funkade utan problem. Två nätter borta känns lagom långt. Jag tror att det här året kommer att bli riktigt bra, med tanke på det fantastiskt roliga jobb som ligger framför mig. Nästa vecka ska första numret av tidningen till tryckeriet. Jag tror att det kommer att gå bra. Och som sagt: Nästa vecka blir det fullt av musik.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Musik och musik. Jazz.

  2. Mattis skriver:

    Tyvärr har jag ingen åttiotalsjazz på lager.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.