Guldgala

Gårdagens filmgala var en höjdare. Lena Endre funkade utmärkt som programledare och till sin hjälp hade hon ett fantastiskt bra manus. Nu kommer jag tyvärr inte ihåg vad manusförfattarna hette, men det var i alla fall inga namn som jag kände igen. Nu har jag bestämt mig för att fira min födelsedag hemma hos mig. Det blir kompisar ena dagen och släkten andra dagen. Det kommer ändå att blir trångt, men mysigt såklart. Formen på inbjudan blev klar i går så i kväll ska jag göra klart alla och skicka ut dem. Mycket pyssel kommer det att bli, så jag hoppas att det är värt det. Jag fick förresten ett konstigt julkort, som jag glömde bort. Det är några som jag inte vet vilka de är som har skickat julkort till mig och nån Jennie. Jag tror inte ens att jag känner nån Jennie som stavar så. Om man söker på mitt namn på exempelvis eniro.se så är jag den ende som dyker upp, så det måste finnas nån mer som vill vara lite mer anonym. Jag kan knappt tyda avsändaren på kortet, och det är ingen som låter bekant.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.