• Okategoriserade
  • 0

God morgon

Det är dags att säga god morgon till Laleh. Sent omsider har jag köpt hennes album, och det är imponerande. Hon låter lite som en blandning av tidig Lisa Ekdahl och Dilba. Hon sjunger på både svenska, engelska och persiska. När hon sjunger på svenska är det mer visa och på engelska blir det poplåtar. Bäst är det när hon sjunger på svenska. Och mest imponerande är att hon gjort allt själv. Hon har skrivit, framfört, spelat in och producerat allt. Till och med i mixningen och omslaget har hon ett finger med i spelet. Jag borde förresten säga god morgon till mina grannar som fortfarande har julkransen kvar på dörren.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.