Tjurvändning

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt här, eftersom jag har varit upptagen med inbjudan till 30-årsfesten och jobb för IOGT-NTO. Jag har alltså missat att skriva om uppmärksammade händelser som karikatyren av Muhammed och SSU-ordförandens skandal. I stället går jag raskt vidare till tjurfäktningen i Mexico där en tjur hoppade in i publiken och skadade flera människor. Jag tycker bara att det var rätt åt dem, de borde verkligen slut upp med de där dumheterna. Här kan du se en video på spektaklet. Jag fortsätter på djurspåret och presenterar världens största kanin: Den tyska giganten. Häromnatten satt jag uppe till två och gjorde klart inbjudan till festen, eller festerna. Det blir kompisar ena dagen och släkten dagen därpå. Jag är säker på att det blir kul, nu ska jag bara lista ut vad jag ska fixa att äta och underhålla gästerna med. Nu är det klart att Röda Korsets Ungdomsförbund äntligen ska göra om sin logga. Den är en av de konstigaste jag sett på länge, så det är verkligen på sin plats. Till sist kan jag bjuda på ännu en lapp från mitt hus. I dag är det Madeleine som skriver om sin data.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.