• Okategoriserade
  • 0

Snart bokrea!

Den här veckan har jag jobbat på en webbplats för sommarfestivalen, som är sommarens stora arrangemang för UNF. Dessutom deltar IOGT-NTO, IOGT-NTO:s Juniorförbund, Nykterhetsrörelsens Scoutförbund och Sveriges Blåbandsungdom. Det var ett tag sen jag verkligen kodade webbplatser, så det är rikigt kul. Det ska bli anmälningssystem, fina listor och fakturering. Klurigt, men kul! I lördags hade Åsa utflyttningfest i sin mysiga lägenhet. Den var faktiskt mycket mysigare än jag trodde, och vi hade en traditionsenlig efterrättsbuffé. Helt utan kladdkaka den här gången. Men vi spelade i alla fall TP, och jag och Anton klarade oss ganska bra. Vann gjorde Lasse och Roffe. När vi skulle ta bussen hem var det rysligt kallt. Kallast på hela vintern, som jag upplevt i alla fall. Nu har det blivit lite varmare, men det är desto mer snö. Jag skulle inte ha nåt emot om våren ville komma nu. I dag var det Grammisgala på tv. Ganska konstig och ointressant, och väldigt blek i jämförelse med Guldbaggegalan. Det enda som gjorde den värd att se var Lalehs framförande och tacktal. I brevlådan i går: första bokreakatalogen!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.