• Okategoriserade
  • 0

Högre, snabbare starkare!

I går hade Anton kombinerad inflyttnings- och födelsedagsfest i sin schyssta lägenhet. Många roliga och trevliga människor var på plats, men Anton själv blev mer och mer upprörd ju längre kvällen led. Han förlorade nämligen i det simpla spelet När & Fjärran. Kanske borde vi ha låtit honom vinna, det var ju trots allt hans födelsedag. Själv klurar jag på mat till min egen födelsedagsfest och möblerar om lite här hemma. Önskelistan börjar också bli välfylld. Mamma och syster bad om det, så nu får de stå sitt kast. Som en födelsedagspresent till mig själv ska jag äntligen köpa mig en ny skärm. Det blir en stor widescreen-skärm och det ska bli skönt att slippa 17-tummaren. OS har börjat. Jag såg invigningen, och tyckte att den var rätt cool. Megaformatet bjuder på bra förutsättningar, men del var ganska dåligt också. Nu återstår att se hur mycket av tävlingarna man kan följa. Mycket går ju på tv medan jag jobbar, men i morgon kväll är det i alla fall curling. Det ser jag fram emot. Och så fortsätter världens bästa tv-serie Vita Huset, där en ny stabschef ska tillsättas. På fredag åker jag till Göteborg för att hälsa på kompisar under helgen. Det ska bli kul!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.