• Okategoriserade
  • 0

Fredag 3/9: Blge

I går och i dag tog jag kompledigt och åkte till Borlänge för att vara med på invigningen av det nya kårhuset – Studenternas Hus Tenoren. Som alltid är det kul att komma till Borlänge och träffa klasskompisarna, men själva huset var något av ett antiklimax. Huset ser enormt ut på utsidan, men känns ganska litet på insidan. Dessutom kändes det kalt och trist. Jag hade förväntat mig mer. På invigningen träffade jag fler gamla vänner, som exempelvis mina kollegor som jag satt i kårstyrelsen tillsammans med. Det var skönt att träffa människor jag inte träffat på ett tag och reda ut en del saker. Det gjorde jag också dagen därpå, och trots att det i båda fallen inte var så kul saker så känns det ändå som en lättnad. I dag var det fantastiskt väder i Borlänge. Det hade jag inte riktigt räknat med, men skönt var det i alla fall. Vi tog en promenad till Kupolen där det hänt några små förändringar. Dessutom gjorde vi ett obligatoriskt stopp i labbet, som nu är fyllt av G5:or (den senaste varianten av Mac-datorer). Riktigt dåligt var dock att den svart/vita laserskrivaren placerats i korridorer och att det numera kostar pengar att skriva ut. Stackars GT-studenter. På tåget hem tänkte jag jobba lite, och plockade fram datorn. Jag upptäckte dock att jag gjort en miss med typsnitten, som lagras på servern på kansliet och inte i min dator. Nån redigering av högskolevarianten av Motdrag blev det alltså inte, men väl lite läsning. Jag håller just nu på med ”Populärmusik från Vittula” som är både bra och konstig. Jag tänkte i alla fall att jag ska läsa den innan filmen kommer. Jag trodde att jag skulle kunna leka med min nya skrivare i dag när jag kom hem, men posten verkar vara lite seg. Nåväl, desto roligare blir det nästa vecka när den väl kommer.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.