• Okategoriserade
  • 0

Svart jacka

I dag var jag till optikern igen och beställde mina nya glasögon. Hon påminde mig om att det var sista dagen som jag hade möjligheten att göra det. Puh. Jag kan passa på att berätta om när jag var hos optikern förra veckan (värst vilket spring det är där!). Det kom in en annan kund och frågade om nån linsvätska. ”Brukar den här mörkblå flaskan vara så där dyr?” ”Ja”, svarar optikern. ”Den är ju både rengörande och fuktgivande.” Kunden säger att hon tar den ändå, och ska betala. Hon betalar nitto kronor och säger: ”Hos den där andra optikern kostar den bara 86 kronor.” Snåla människa! En skillnad på fyra kronor är väl inte dyrt! Jag letade vidare efter den snygga jackan som jag hittade på RedDevil. Men ingenstans hittar jag samma modell. Trist. Men jag hittade en annan jacka på Topman som säkert blir bra. Svart, fastän jag försökte undvika det. Men hey, det är ju en veckas öppet köp. Vår medlemstidning Motdrag söker en ny redaktör, eftersom Sanna (som jag vikarierade för) ska sluta. Verkligen trist tycker jag, nu när det var omgörning på g. Det är inte utan att jag är lite sugen på att söka tjänsten själv. Det finns så mycket som jag skulle vilja ta tag i och som det inte var läge att ändra på när jag bara vikade. En läsarundersökning som blev kvar häromveckan visade att det är dags för en omgörning av tidningen. Och då inte främst fommässigt (även om det också behövs) utan innehållsmässigt. Jag skulle vilja säga upp dumma avtal med IOGT-NTO och lägga pengarna på att göra en tjockare tidning i stället. Dessutom blir det pengar över nu när tryckningen blir billigare. Åh, vilken bra tidning man skulle kunna göra! Det kliar i fingrarna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.