• Okategoriserade
  • 0

Lördag 11/10

Så har jag då bytt till PC på jobbet. Windows Xp känns rätt bra, det måste jag erkänna. Och datorn – widescreen är grymt, upplösningen är bättre än på min 17-tumsskärm hemma. Inbyggda JBL-högtalare är också lite coolt. Nu återstår bara att se hur det funkar att göra tidning. Jag saknar några typsnitt innan jag kan sätta igång.

I går såg vi Sagan om de två tornen. Fastän den var bra tycker jag ändå att den första filmen var bättre. Den kändes tätare och mer äkta. Det ska bli spännande att se hur den sista filmen blir.

I kväll ska vi på punkspelning. Jag och David ska med och ingen av oss lyssnar på punk, så det ska bli intressant. Men man måste ju testa nya grejer ibland.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.