• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 9/10

I går var det bio. Ondskan är en riktigt bra film. Bitvis otäck men ändå positiv till sist. Visst följer filmen boken ganska väl, men jag tror ändå att det var bra att det var ett tag sen jag läste den. En film man måste se, även om Göran Bryntse, en av lärarna på GT och som varit klasskompis med Jan Guillou, säger så här: ”Jan var en smöris som ville ställa sig in hos lärarna. Han var dryg som tio kilo salt och han var en mycket dålig förlorare.”

Nu har Motdrag kommit. Visst blev den försenad, men inte alltför mycket. Nu hoppas jag bara att alla medlemmar hinner få den i morgon. Själv är jag nöjd med tidningen. Visst finns det saker att slipa på, men för att vara det andra numret jag har gjort så känns det bra.

Ett bra bokinköp: ”Ett svenskt geni – berättelsen om Håkan Lans”. Spännande läsning om en grym uppfinnare.

I morgon blir det andra delen av Sagan om ringen. Jag såg ettan på bio, men missade tvåan när den gick. Jag gillade första delen, så nu har jag höga föroppningar på den andra.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.