• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 7/10

I går var vi ute på stan ett tag, en kompis skulle köpa en ny vinterjacka. Först stannade vi till på Åhléns för att äta. Konstigt nog slutade de att servera viss mat klockan fem, just när vi kom dit, så det fanns inte mycket att välja på. Och när jag skulle betala lämnade jag fram rikskuponger. En på femtio och två på tjugo vardera. Tjejen i kassan måste då ta fram miniräknaren för att räkna ihop att det blev nittio kronor. Full koll. Men det var god mat.

Väldigt lugnt på jobbet känns det som att det är. Men nästan alla var här på personalmötet i dag. Och nästa nummer av Motdrag, som skulle ha kommit i dag, är fortfarande kvar på tryckeriet. Färgen har inte torkat. Inte så konstigt att det blir fel när de bara har en profil för både bestruket och obestruket papper. Jag håller tummarna för att den kommer den här veckan.

I morgon blir det bio. Ondskan måste man ju bara se. Den verkar lovande också.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.