• Okategoriserade
  • 0

Fynd på bokrean

I tisdags startade bokrean, och jag var självklart där. Jag började på Åhléns city, men där var det bara trångt och trist. Så jag tog mig i stället till den stora Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan. Där var det mycket bättre, och jag kom hem med fem böcker. Det blev två deckare, en skräckroman, ett musiklexikon och en bok om Frank Sinatra. Skräckromanen ”Låt den rätte komma in” av John Ajvide Lindqvist utspelar sig i Blackeberg, så jag måste ge den en chans. Den har i alla fall fått bra kritik. Boken om Frank Sinatra innehåller en skiva och trettio olika trycksaker som är inlagda här och var i boken i fickor av pergamyn. Det är nytryck av till exempel biljetter och programblad. Det ska bli kul att gå igenom. Dessutom har jag nu nyaste versionen av Bonniers rocklexikon i bokhyllan. Nån som vill ha den gamla?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.