• Okategoriserade
  • 0

Söndag 27/7

Så är semestern slut. Två veckor går fort, och jag har inte hunnit med så mycket. Inte ens att vara ledig, känns det som. Men det ska bli skönt att komma tillbaka och få ta tag i det första numret för hösten. Och jag saknar de andra på kansliet, fast de lär man väl inte träffa på ett par veckor till. Så här bara några veckor efter kongressen har de flesta fortfarande semester.

I torsdags och fredags var jag i Borlänge och städade ur lägenheten, med god hjälp av Fredrik. Tack! Sen gled jag, Fredrik och Paulina och badade i Båtsta. Det var verkligen skönt efter en varm eftermiddag. Kvällen fortsatte hemma hos Fredrik, som just flyttat in i en ny, grym lägenhet. Det blev god mat och kortspel inpå sena natten.

På fredagskvällen var det dags för jazzfestivalen. En schysst öppning blev det med Pierre Swärds Blues Extension med Frank Ådahl, Little Chris och Louise Hoffsten. Frank Ådahl kan ju verkligen sjunga. Han var grym!

I går var det shoppingeftermiddag på stan, men jag lyckades inte köpa nåt annat än några skivor. Men det är bra att glida omkring med kompisar som har lite mer koll på bra affärer, så kan man snappa upp ett och annat.

Efter det blev det en tur till jazzfestivalen och Herbie Hancock. Tyvärr var det inte så mycket sväng som jag hade hoppats. Det vara bara första låten, och sen Magnus Lindgrens flöjtspel som stack ut.

Desto mer svängde det på Mosebacke, där vi avslutade kvällen. Dessutom var det tokvarmt. När de stängde vid två var vi hungriga och gled till McD för lite mat. Det var ett misstag, eftersom vi fick stå i kö längre än nånsin tidigare. Nåja, vi fick i alla fall vår mat och kunde fortsätta hemåt i den ljumma natten.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.