• Okategoriserade
  • 0

Söndag 26/1

Ännu en helg har passerat. Denna gång var den rätt trist, trots en del roliga inslag. I fredags var vi nämligen på ”Muslim Stand-Up” på Södra teatern. Riktigt bra, måste jag säga. Özz Nujen (Morgonpasset) och Shazia Mirza (England) gjorde varsitt 50-minutersframträdande. Båda öppnade starkt, men sjönk något i mitten. Özz pratade med publiken och Shazia läste mail hon fått, och inget av det funkade särskilt bra. Men mest var det roligt! I lördags kväll var vi på bio och såg Peter Dalles film Skenbart. Jag gillar hans andra grejer, och Skenbart var ingen besvikelse. Snyggt filmat i svart/vitt och med bara bra skådisar, även om Robert Gustafsson känns lite enkelspårig. Filmen höll en hög om jämn nivå rakt igenom. Rekommenderas! I dag har det bara varit Drinkboken för hela slanten. Det närmar sig slutet, nu när jag äntligen börjar få till ett omslag. Verkligen inte lätt. När den är klar kommer lite nya arbetsprover som ni kan kika på. Annars som sagt en rätt trist helg. Och morgondagens årsmöte med K-märkt känner jag inte alls för att gå på, trots att det blir Laserdome efteråt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.