• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 14/1

I kväll var det premiär för fotostudiecirkeln. Jag packade väskan full med kameror och begav mig iväg. Klantigt nog glömde jag min planering. Men det gick ändå ganska bra, några stödord kom jag ihåg, men det blev lite improviserat. Jag får se till att ha stenkoll nästa gång. När vi skulle ta tunnelbanan hem var det fullt av poliser vid stationen. Och då menar jag verkligen att det var massor av poliser. Typ fyra piketer, några vanliga polisbilar och en bunt civilbilar. Poliser kom springande ner på perrongen. Det vara bara att hålla sig i bakgrunden. På jobbet hade vi i dag genomgång av vår nya jämställdhetspolicy. Det blev intressanta diskussioner. Och frågan om det är rätt att säga upp nån som är föräldraledig är svår. Måste man så måste man, och då är det ju bara dumt att vänta tills personen kommit tillbaka. Det blir nån slags falsk trygghet. Samtidigt förstår jag att det är hårt att bli av med jobbet, speciellt när man har fått ett barn att ta hand om.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.