Torsdag 13/10

Nu har det varit personalsamling på Saxenborg. Alltid lika trevligt att vara där, och det är fantastiskt fint där så här på hösten. Själva personalsamlingen var väldigt fullspäckad och tung. Föreläsningar från nio på morgonen till nio på kvällen är tröttande. Men vi hann med lite roliga grejer också. Eller vad sägs om en femkamp med grenar som att paddla baklänges till en ö fram och tillbaka? Vi hade ett pass med en psykolog som berättade om olika funktionshinder som barn kan ha och som man kan stöta på. Hon kom med samlingens bästa citat apropå att man inte får ha keps på sig i skolan. Lärarna brukar ju säga ”man får inte ha keps på sig i klassrummet”. Hon kontrande med ”nähä, men man får ha loafers?”. Man skulle kunna sammanfatta personalsamlingen med ordet värme. Det var varmt ute (så ska en höst vara), varmt inne (lite dålig ventilation) och varma människor på plats. Jag hade kul! När jag kommit hem och upptäckt att jag behövde frukost till i morgon tog jag mig till matbutiken vid Expressen. Jag blev ganska förvånad när jag mötte gamla GT-studenten Vit vid kassan. Han jobbar tydligen lite till och från som produktionsledare på Expressen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.