• Okategoriserade
  • 0

Fredag 14/10

I dag körde en pontonkran in i bron på Essingeleden. Trafiken stoppades i flera timmar och det blev kaos. Jag tänkte sluta tidigt i dag, men ändrade mig eftersom jag skulle behöva ta en rejäl omväg. Halv sju gick jag hem, och då flöt det mesta som vanligt. Norrgående riktning på Essingeleden var dock fortfarande avstängd. Läs mer på dn.se. Jag kör Mac hemma och Windows på jobbet. Ibland hittar jag program som jag gillar skarpt. Just nu är det här mina två Windows-favoriter: Gaim – en chattklient som klarar det mesta (icq och msn och sånt). Avant Browser – i princip ett riktigt bra skal som använder IE:s motor.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.