• Okategoriserade
  • 0

Söndag 16/10

I går hade Erik inflyttningsfest i Norrköping. Självklart gled vi dit ett gäng från Stockholm för att se hur han har det i Norrköping. En riktigt schysst lägenhet har han, det måste jag säga. Cred för snygg inredning, och extra cred till Anna-Karin som hade målat en riktigt snygg tavla. Det blev en bra kväll med bara bra folk. Dessutom lyckades vi klämma in lite skitsnack om IT-avdelningen. Never ending story. Jag blir alltid lika glad när folk säger bra saker om mig. På sistone har folk sagt att jag är trevlig och att det är kul att umgås med mig. (Jorå, folk har sagt att jag är ödmjuk också, märks det?) Dessutom har jag fått höra att jag gör bra grejer i jobbet, och det är också kul. Däremot tycker jag själv att jag är dålig på att säga detsamma till andra. Jag borde bli bättre på det. Nu över till en del lösa tankar: När jag bodde i Köping var jag med i en teaterförning som heter Munktorpsteatern. De sätter varje höst upp en fars och 4.000 peroner kommer till teatern i Köping för att skratta. Själv har jag varit ljud- och ljustekniker, gjort program och producerat (fast inte allt på samma gång). Jag saknar att vara med där. Hur ska man egentligen göra med kundavskiljarna i matbutiken? Ska man lägga den före sina varor eller efter? Jag är lite inne på att man ska lägga en före sina varor, men det är många som lägger den efter sina varor. Syster och Marcus kanske kan sprida lite ljus över situationen? I Rapport i kväll berättade de om en man som hade köpt utsläppsrätt på den öppna marknaden, för att hindra att företag köper rätten och släpper ut en massa koldioxid. En briljant idé måste jag säga! Nu är bara frågan: Hur gör man? UNF har varit med i både Rapport och TV4:s Nyheterna i kväll. Fyrtio procent av butikerna som testades i helgen sålde folköl till kidsen. Bra inslag, och Robert gjorde bra ifrån sig. Han passar perfekt i rutan! I tv-serien 24 på TV4 har vakterna riktigt snygga uniformer. Till sist: De har öpppnat en Apple Store i Västermalmsgallerian. Trevligt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.