• Okategoriserade
  • 0

Söndag 4/2

(–19 grader) Städa, diska, stryka. En sån här dag är det alldeles för kallt att gå ut, så det blev markservice för hela slanten. Bästa reklamen just nu: Ett par som sitter på en restaurang när det kommer fram en kille och ska spruta gift på deras mat. De undrar vad han håller på med, men han menar att det finns ju inga som helst undersökningar som visar att besprutning skulle vara det minsta farligt. ”Alla har ju det på sin mat.” Paret smälter lite, och till sist säger tjejen ”Ja, lite grand, då.” Ta en titt på affischerna för GT-sittningen som jag har gjort. Du hittar dem under Arbetsprover. GT-sittningen ör den årliga gemensamma festen på kåren för alla GT-studenter. Jag passade på att göra affischerna under Grafex-mässan för att kunna trycka upp dem i MAN Rolands digitalpress. MAN Roland var det företag som bjudit oss till Grafex för att göra mässtidningen. En fotograf som jobbade åt MAN Roland under de här dagarna fotade, och ett företag som heter GBC laminerade en av de stora affischerna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.