Poeten

Eftersom det bara är Anton som har vågat gissa på vem som skrev det där om våren som jag la ut i går, så ska jag avslöja svaret. Det var inte Karin Boye. Det var jag som slängde ihop det där lite snabbt på tåget hem från Göteborg i går. Jag trodde att nån skulle se igenom det. Du behöver inte skämmas Anton, men jag känner mig allt lite stolt över att bli jämförd med Karin Boye. 🙂

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Hull skriver:

  Vår + Dikt = Karin Boye. För mig som poesianalfabet är det så.

 2. Mattis skriver:

  Jag håller med.

 3. Åsa skriver:

  Jag tycker att det var vackert skrivet. Fast jag trodde inte att det var Boye eftersom jag inte är riktigt lika novis på poesi som den gode Hull.

  Fortsätt skriva dikter tycker jag!

 4. Mattis skriver:

  Tack! Vi får se om jag får några fler infall.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.