Escalator to Nowhere spelar på da Matteo

I går kväll spelade bandet Escalator to Nowhere på da Matteo. Vi gick dit ett gäng från jobbet eftersom en av medlemmarna i bandet är ingen mindre än vår egen Janne.

Det blev en väldigt bra spelning med sköna låtar. Jag kan verkligen rekommendera deras senaste EP ”One Way Ticket Home”. På låten ”Pop Song” är det min kollega Janne som sjunger. Min favorit är dock ”Pretend That You’re Alive”, som lät ännu bättre i den lite snabbare liveversionen.

» Här kan du lyssna på Escalator to Nowhere på Spotify

När spelningen var slut dök Qarin och Andreas upp och vi käkade lite mat (efter att ha väntat i världens långsammaste kö när vi skulle beställa). Sen drog vi vidare för efterrätt, precis som man ska. Vi landade på Condeco och satt där och snackade om läget i världen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.