Pinchos + Biljard = Helkväll

I tisdag var det dags för biljard med mina kollegor Sofia, Björn och Sebastian. Vi inledde kvällen med att ladda upp med mat på Pinchos. Vi testade den nyaste restaurangen på Lilla torget, och jag måste ändå säga att den coolaste Pinchos ligger i Linné.

Hur som helst, mätta och belåtna (jag tog en godispåse till efterrätt) så begav vi oss till Biljardpalatset för att spela biljard och shuffleboard. Jag schabblar så klart redan från början och glömmer att ta med min bricka efter att ha lämnat in min jacka i garderoben. Men garderobiärskan har koll och jag slipper gå hem utan jacka mitt i natten. Men förutom detta lilla missöde blev det en riktigt bra kväll.

Vi körde ett antal omgångar biljard och jag vann inte. Inte helt oväntat får jag väl erkänna, men jag vet inte heller vilken placering jag fick i vår lilla turnering. Men det vikigaste är ju inte att vinna utan att ha kul, och kul var det.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.