• Okategoriserade
  • 0

Söndag 9/10

Trenden med långa inlägg fortsätter. I går hamnade jag på en UNF-kurs på Tollare. Ett tjugotal UNF:are deltog i Föreningsledaren som arrangerades av Andreas och Sofia. Deltagarna verkade nöjda och stämnigen var på topp. Jag och Marcus blev domare i en skattjakt och dömde precis som vi ville. Kvällen började för min del med en middag där jag kände att jag var lite för gammal för att passa in. Hur som helst utveklade det sig till en kul kväll med ett midnattsbesök på en nattöppen Statoil för att käka korv. Mer sånt! säger jag. Efter två nån gång var jag hemma igen, ganska trött. En populär sysselsättning nu för tiden är att räkna nummerplåtar, så kallad platespotting. Det går till så att man börjar med en registreringsskylt som har nummer 001, sen fortsätter man med 002 och så vidare. Lite väl simpelt, säger jag. Jag tänkte i stället räkna mig igenom hela Svenska Akademiens ordlista. Man kan ju skaffa sig en personlig registeringsskylt, så det är dem jag riktar in mig på. Jag begränsar mig till ord som är minst två och högst sju bokstäver långa, eftersom det är reglerna som gäller för personliga skyltar. Dessutom kommer jag att hoppa över ord som innehåller nåt annat är bokstäver, i princip gäller det ord som har bindestreck. Jag kommer alltså att börja med ordet abakus och sluta med övärld. Läs mer på platespotting.com och Vägverkets sajt om personlig registreringsskylt. Just nu letar jag efter en v-ringad stickad tröja att exempelvis ha över en skjorta. Gärna med mönster av romber. Jag lyckas inte så bra. Kanska ska jag prova att lägga ner min aversion mot det jag uppfattar som snobbmärken, bland andra Peak, J Lindeberg och Tiger. Lite handlar det också om att jag tycker att det är pinsamt att ha dyra kläder. Just nu är Replay det mest pinsamma märket av dem alla. Folk som har Replay-plagg är det faktiskt synd om. Jag hittade ungefär en sån tröja som jag letar efter av märket Replay, den var enfärgad grå och kostade ofattbara 2.200 kronor. Jag fattar ingenting. En grej som är mer positiv är att Carlings verkar ha massor av snygga grejer. Jag har aldrig riktigt gillat Carlings. Personalen i butikerna har alltid verkat ha attityden att de är så oerhört coola och att kunderna inte är värdiga att handla hos dem. Men jag tror att det har blivit bättre. Nåt annat som jag letar efter så här i hösttider är löparkläder. Jag behöver en till upsättning av jacka och långbyxor, men som vanligt är jag för snål för att hitta det jag vill ha. Och när jag hittar nåt som funkar så finns det aldrig i min storlek. Jag har äntligen kommit igång lite med löpningen igen efter problem med vänsterknät. Än blir det inte så långa rundor, men det är i alla fall på rätt väg. Nästa vecka blir det fullt upp. I morgon blir det tryckeribesök och tisdag till torsdag har vi personalsamling på Saxenborg. En hel eftermiddag ska motorsportföretaget Podium lära oss körövningar. Det ska bli… kul… för mig som inte har körkort.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.