• Okategoriserade
  • 0

Tömt på tunga tidningar

I helgen har jag packat massor av grejer, så nu har jag monterat ner mina bokhyllor för att få plats med alla kartonger. Det är rätt fullt överallt. Jag håller tummarna för att allt får plats i bilen. Jag har slängt en del grejer som jag inte behöver spara på, och som jag inte har använt sen senast jag flyttade. Dessutom har jag slängt det mesta av min samling av CAP & Design som jag har sparat på sen mitten av nittiotalet. Jag valde ut de som verkade mest intressanta och så sparade jag dem. I torsdags fick jag se hur det ser ut i lägenheten i Göteborg som Kattis kollade på. Den ser riktigt schysst ut, så i morgon ska jag ringa och säga att jag gärna vill ha den. Och det verkar ju som att jag kan få den också, men jag väntar med att fira tills jag har fått kontraktet. Fast å andra sidan har jag redan möblerat upp den i huvudet. Det kommer att bli riktigt bra. Jag ringde också bovärden i Borås i onsdags eftersom jag undrade hur jag ska få tag i nyckeln till lägenheten när jag kommer ner på en lördag. Hon ville inte riktigt säga nåt och tyckte att jag skulle ringa tillbaka samma vecka som jag ska flytta ner, så kundde vi lösa det då. Jag föreslog då att de kanske kunde skicka nyckeln, och då sa bovärden att det hade hon också tänkt att de kunde göra. Varför sa hon inte det då?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.