• Okategoriserade
  • 0

Söndag 13/2

Jag har haft en skitkul helg trots att jag har åkt på halsfluss eller nåt och känner mig rätt kass. Nåväl, ett par vänner från Göteborg var i stan och tillsammans med några kompisar från Stockholm med omnejd käkade vi middag och kollade på melodifestivalen i lördags. En kul kväll blev det, även om startfältet inte imponerade. Vi hade dock utmanat vänner och bekanta runt om i landet på att gissa resultatet. Efteråt tog poängberäkningen flera timmar eftersom vi inte hade riktigt klart för oss hur det skulle gå till. Till sist blev det ändå rättvist, och vårt lag kom på delad förstaplats. I dag när jag vaknade blev jag väldigt förvånad över hur galet mycket snö det hade kommit. Är det nu vintern börjar, jag som hade hoppats på stigande temeratur…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.